Katarina Berglund Massage & Friskvård
arbetar med behandlingsteknikerna Svensk
klassisk massage, Bindvävsmassage
och Taktil massage.

Nyhetsarkiv

<-- Äldre inlägg

Utbildning

24 Oktober, 2019

Semester

28 September, 2019

Jag har semester nästa vecka, åter måndag 7/10.


Tid för vila och återhämtning

17 Juli, 2019

Jag har semester och är tillbaka 8 augusti. Jag önskar alla kunder en fortsatt bra sommar!


Utbildning

17 Juli, 2019

I början av juli var jag på den tredje delen av Physio Educations specialistutbildning. Det är en utbildningsserie i fem delar, som handlar om diagnostik, skador och manuell behandling av kroppen. Detta kurstillfälle fick jag lära mig en grundlig och systematisk undersökningsmetod gällande ländrygg och bäcken.

Det första utbildningstillfället, som jag gick i augusti förra året, berörde knä, underben och fot. I november förra året gick jag det andra kurstillfället, som fokuserade på axel, skuldra, armbåge och handled. Jag hoppas att jag i och med denna utbildningsserie ska kunna erbjuda dig som kund en mer omfattande och bättre behandling!


Utbildning

23 November, 2018

Idag är det dags för fortsättning på utbildningen på Physio Education. Första delen i utbildningen, som jag gick i augusti i år, behandlade diagnostik, skador och manuell behandling av knä, underben och fot. Nu och några dagar framöver blir det fokus på axel, skuldra, armbåge och handled. Jag hoppas att jag i och med denna utbildningsserie ska kunna erbjuda dig som kund en mer omfattande och bättre behandling!


<-- Äldre inlägg